Ochrana Vašich údajov je pre mňa veľmi dôležitá, a preto plne prebieha v súlade s GDPR. Mojim cieľom je aby ste mali krásne video z Vašej udalosti. To všetko samozrejme na základe Vášho súhlasu.


Osobné údaje budem spracovávať za týmto účelom:
• Aby som na základe objednávky z objednávkového formulára na stránke www.gsvideo.sk mohol vystaviť zálohovú faktúru alebo faktúru.
• Aby som Vás mohol informovať o nových článkoch na blogu, ako aj o e-booku, ktorý som napísal.


Aké osobné údaje potrebujem k tomu, aby som Vám mohol vystaviť zálohovú faktúru alebo faktúru?
Potrebujem Vaše meno, priezvisko, adresu trvalého pobytu, na účel vystavenia zálohovej faktúry alebo faktúry.
Email: Na komunikáciu s Vami, ako zákazníkom, doručenie zálohovej faktúry alebo faktúry.
Mobilné číslo: Za účelom oznámiť Vám doručenie zálohovej faktúry alebo faktúry. Dohodnúť osobné stretnutie za účelom podpísania zmluvy.


Aké osobné údaje potrebujem k tomu, aby som Vás mohol informovať o nových článkoch a e-booku?
Potrebujem Vaše meno a emailovú adresu, na účel oslovenia a zaslania emailu o novom článku na blogu stránky www.gsvideo.sk. Emaily budú obsahovať informácie o svadbách, stužkových slávnostiach a iných spoločenských udalostiach. Takisto Vám príde email o e-booku, ktorý som napísal na základe svojich dlhoročných skúseností (z natáčania) zo svadieb.

Vaše údaje budú v bezpečí!
Vaše údaje nikdy neposkytnem tretej strane. Takisto ako Vy nemám rád spam a tak všetky moje e-maily obsahujú odhlasovací odkaz. To je pre prípad, kedy už Vás moje e-maily nebudú zaujímať.


Kto presne zhromažďuje Vaše údaje?
Údaje zhromažďujem ja osobne, Ján Zoričák (Golden Star Video), SZČO so sídlom Sídl. Pri prameni 1369/21, 054 01 Levoča IČO: 47056193, registrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov pod registračným číslom 1865.
V prípade, že použijete odhlasovací odkaz alebo napíšete na info@gsvideo.sk informáciu o tom, že si neprajete dostávať žiadne ďalšie správy, dôjde k trvalému zmazaniu Vašich osobných údajov. Ďalšími sprostredkovateľmi, ku ktorým sa odo mňa dostávajú Vaše údaje je Smartemailing a ISSET s. r. o. (faktúry online). Od 25.05.2018 mám s nimi uzavretú sprostredkovateľskú zmluvu v nimi navrhovanom znení.


Ako dlho budem evidovať Vaše osobné údaje?
Vaše údaje budem zhromažďovať na uvedené účely po dobu 5 rokov. V časovom období od poskytnutia súhlasu do jeho odvolania je spracovanie Vašich osobných údajov zákonné, aj keď ste svoj súhlas po jeho poskytnutí odvolali.

Čo povedali klienti

Video od pána Zoričáka sa naozaj podarilo a boli sme maximálne spokojní nielen s videom, ale aj s prístupom po celý deň našej svadby a taktiež fotenia v nasledujúci deň. Ďakujeme a samozrejme odporúčame ďalej tieto služby.

Denisa Rokos

Sme veľmi spokojní. Lepšieho kameramana sme si vybrať nemohli, veľmi ústretový a seriózny. Spracovanie dvd je super boli sme nadšení, kvalita 100%ná .. niet čo dodať..náš najkrajší deň je zachytený perfektne a môžeme si ho takto pekne pripomenúť. 🙂

Juliana Gurguľová

Chceli by sme sa poďakovať za nádherne spracované DVD našej svadby, perfektný a hlavne profesionálny prístup, trpezlivosť a skvelú spoluprácu. Boli sme veľmi spokojní a aj vďaka Vám máme nezabudnuteľnú a dokonalú spomienku na náš svadobný deň. Peťo a Katka.

Katarína Butvinová